Oude bekende
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Lia en Jan
17 Augustus 2016 | Verenigd Koninkrijk, Fort William
Vanmorgen zei Jan dat het 8 uur was. Later kwam hij er achter dat zijn horloge op vasteland tijd stond. Dus mazzel, Lia was om kwart voor acht wakker. Op ons gemak buiten ontbeten en de boel klaar gemaakt voor vertrek. Vandaag gaan we naar Fort William, toch weer een oude bekende opzoeken: Ben Nevis.
De reis daar naar toe ging voorspoedig, ook al omdat we niet hoefden te stoppen langs Loch Ness, want het monster was er vandaag niet. Niet iedereen wist dat, want veel parkeerplekken langs dit beroemde meer waren vol.
Afijn, wij kwamen rond 14.00 uur bij de camping aan, er was plek en we staan vrijwel op dezelfde plek als een paar jaar geleden. Want Lia wil graag vanuit haar stoel de lopers bergop kunnen volgen, net als toen. Helaas zijn de afgelopen jaren de bomen hier gewoon doorgegroeid, zodat het zicht wel iets minder is geworden. Maar dat maakt het wel spannender, want zo zie je hem, zo zie je hem niet. Net zo spannend als dolfijnen kijken: zo zie je ze, en zo niet.
We ontdekten dat er een Fish & Chips kar op het terrein stond, dus vanavond heel snel en gemakkelijk gegeten. En nog lekker ook! Wel jammer dat Esmée er niet bij was, want nu moest ik gewoon betalen voor de patat.
Ook nog even op de fiets naar Fort William gereden, en even bij de M van koffie en gratis internet genoten. Even alle apps gezien en beantwoord, daarna snel terug naar de camping, want het midge-uur zit er aan te komen.
Helaas moet het verhaal nu stoppen, want het midge uur is al bezig. Je wordt opgevreten.
17 Augustus 2016 - 21:51
MR Ka'er:
Geachte,
Hebben jullie mij meegenomen of zomaar een oude foto van mij gepost?!
Wel een leuk plekje...ik zou graag nog eens Cow Hill op willen...
BJ