Cambridge
Blijf op de hoogte en volg Lia en Jan
23 Augustus 2013 | Verenigd Koninkrijk, Sharnbrook
Vandaag hebben we eerst heerlijk rustig aan gedaan. Na het ontbij zijn we naar Bedford gereden, omdat we nog een laatste keer boodschappen moesten doen. Tovallig kwamen we in een Lidl terecht, de enige winkel met parkeerruimte. Nou ja, ruimte, het was wel passen en meten om onze camper eerst er in te krijgen, en later nog veel meer gedoe om er weer uit te komen.
Toen Johan om 16.00 uur thuis kwam (hij moest werken) zijn we met hem naar Cambridge gegaan. Daar vlak voor de stad de auto geparkeerd en een P+R bus gepakt. Die brengt je voor 2 pond 70 tot in het centrum en weer terug.
We hebben een wandeling langs allerlei universiteits gebouwen gedaan en een aantal foto's gemaakt. Toen bleek dat er nog maar weinig tijd over was om in Cambridge te eten, hebben we besloten om naar huis te gaan , en onderweg bij een Indian Take Away restaurant een tas met Curry te halen. Nou, dat hebben we geweten. Lekker!
Verder nog even via de Skype kontakt gehad met AnneMargreet.