Laatste dag Wales - Reisverslag uit Hay, Verenigd Koninkrijk van Lia en Jan - WaarBenJij.nu Laatste dag Wales - Reisverslag uit Hay, Verenigd Koninkrijk van Lia en Jan - WaarBenJij.nu

Laatste dag Wales

Blijf op de hoogte en volg Lia en Jan

20 Augustus 2013 | Verenigd Koninkrijk, Hay

Dinsdag 20 augustus 2013

Vandaag stond in het teken van crossen door de Brecon Beacons. Natuurlijk is er eerst een fietstochtje geweest voor het ontbijt. De zonsopgang boven de Beacons is fantastisch! Op het parkeerterrein is het de hele nacht erg rustig geweest, er stond nog 1 andere camper. Gisteravond waren er 4 hangjongeren in het park, maar die waren erg rustig. En vanmorgen vroeg 1 hangoudere, die was ook rustig, want hij viel in zijn auto in slaap.
Na het ontbijt zijn we eerst naar Merthyr Tydfil geweest, om even het kasteel te bekijken. Lag erg mooi, op een heuvel. Even koffie gedronken en daarna naar Hay-on-Wye, naar een camperplaats. De weg ging door een heel groot dal, en uiteraard eerst over een heuvel, kortom lekker klimmen en dalen, met weidse vergezichten.
Hay-on-Wye is één grote heuvel, niet te fietsen, dus moeten de wandelschoenen aan. Het is wel de laatste plaats in Wales, want tijdens Jan's fietstochtje door het dorp en de buitenwijken kwam hij het bordje tegen met Welcome to England.
Met andere woorden: morgen zeggen we Wales gedag en gaan we Engeland in. Even een familiebezoekje afleggen. Daarover morgen meer.
Vandaag eten we nasi, met ei en ham. Het weer is goed, wel warm.

• 20 Augustus 2013 - 17:45

Laura:

Veel plezier bij het familiebezoekje!
    En doe de familie de groeten!

• 21 Augustus 2013 - 16:33

Andries:

Hey!
    Leuke vakantie zo te horen?
    Vraagje: Hoe krijg je wandelschoenen aan een camper? :P
    En veel plezier bij je familie!

• 21 Augustus 2013 - 23:08

(schoon)broer:

vanavond kreeg ik van pa de link. We hebben genoten van je verslag. fijne vakantie verder (gelukkig heb je er mooi weer bij :-)
    Groeten uit Gouda.
    PS bij ons in de stad hebben ze ook een serie staanplaatsen voor campers. mag je je stoeltjes wel buiten zetten en dan ruimt iemand anders ze weer voor je op....